خدمات آموزشی آکادمی استراتژی ایران
مجموعه آکادمی استراتژی ایران به 5 روش آموزش خود را به مخاطبان ارائه می نماید
1- آموزش های حضوری در محل مشتری و یا محل شرک ما
این نوع آموزش بصورت کارگاهی و همراه با فرم های و کاربرگ های مربوط به حوزه استراتژی تکمیل می گردد.
2- آموزش های الکترونیک با پرداخت حق اشتراک بصورت گروهی برای کارکنان سازمان ها
سرعت تحول و تولید علم و دانش در دنیا انقدر زیاد شده است که 6 ماه از فارغ التحصیلی مان نگذشته متوجه کلی تغییرات و تحولات جدید در حوزه دانشی خود می شویم حال آفت فراموشی را هم به آن اضافه کنید متوجه میشود که پرسنل شما که در زمان استخدام مطالب تازه و جدید می گفت و درجلسات خیلی پر شور ظاهر می شد دیگر حرفی برای گفتن ندارد . علت آن این است که کارکنان پس از استخدام درگیر فعالیتهای اجرایی شده و ارتباط خود را نیز با دانشگاه قطع کرده اند و از طرفی همان فرصت اندکی که در اختیار دارند صرف وب گردی و یا گشت و گذار در شبکه های اجتماعی می کنند .
هر چند سازمان های بزرک برنامه نیاز سنجی آموزشی دارند و دوره هایی را برگزار می کنند اما این آموزش ها نیز بروز نبوده و باز دچار آفت فراموشی می شوند .مجموعه آکادمی استراتژی ایران همواره تلاش می کند کارمندان شما و سازمان شما را بصورت یادگیرنده رشد دهد و با ازائه دانش بروز آنها را از جدیدترین موضوعات علمی حوزه استراتژی بهرهمند سازد.
3- تامین محتوای آموزشی
از آنجایی که در برخی از سازمان ها نیازهای آموزشی با موضوعاتی که در دانشگاه ها تدریس می شود متفاوت بوده و از طرفی تهیه سیلابس و محتوا برای سازمان ها امری وقت گیر و زمان بر است (مثلا آموزش دستیاری مدیران / مسئولین دفاتر) مجموعه آکادمی استراتژی ایران با در اختیار داشتن اساتید با تجربه علمی و اجرایی آمادگی ارائه این خدمات را برای سازمان ها را دار میباشد.
4- تامین محتوای خبری و تحلیلی
این امر به مخاطبان کمک می کند که هم مقوله موضوعات تاثیرگذار بر شکل گیری و یا شکست استراتژی ها را دریابند و هم از بین انبوهی از اخبار متفرقه به آن خبری که بیشترین تاثیر را بر کسب و کار سازمان آنها را توجه ویژه نمایند.
5- انجمن مجازی
شرکت در انجمن مجازی استراتژی و فتگو تیمی بین افراد بسیار در یادگیری افراد از یکدیگر مهم و تاثیر گذار خواهد بود. شرکت در انجمن برای اعضای سایت رایگان می باشد
چارچوب آموزشی ما
یکی از روشهای موجود برای پاسخ به این سوال که چه روشی برای پرورش مدیران در کلاس جهانی وجود دارد، مراجعه به مراکز معتبری است که در سطح دنیا مشغول آموزش این مدیران هستند. از جمله این مراکز، مرکز رهبری خلاق (Center for Creative Leadership - CCL) واقع در کارولینای شمالی است که در تمامی نقاط دنیا از جمله خاورمیانه دارای شعبه بوده فعال میباشد. متخصصین آموزش در این مرکز معتقدند توسعه توان مدیریت و رهبری در یک فرد باید بصورت توامان در سه زمینه انجام شود :
ایجاد قابلیت (Build Ability)
ایجاد ظرفیت (Build Capacity)
ایجاد اعتماد (Build Confidence)
ال باید دید سه مشخصه مذکور چگونه ایجاد میشوند. متخصصان آموزش این مرکز در پاسخ به این سوال مدلی را تحت عنوان مدل 70-20-10 معرفی مینمایند.
مدل 70: 20: 10؛ تغییر پارادایم از آموزش های مستقیم به تجربیات یادگیری:
در سالهای اخیر، یادگیری در محیط کار به عنوان یکی از استراتژیهای سازمانهای معاصر تبدیل شده است. اما برگزاری برنامه های آموزشی در قالب کارگاه ها و دوره های آموزشی بزرگترین روش اجرای برنامه های آموزشی بسیاری از سازمان های ایرانی می باشد. به بیان دیگر، تمامی دست اندرکاران و متخصصین آموزشی به خوبی میدانند که تغییر پارادایم از آموزش به سمت یادگیری به عنوان یک اصل به شمار می آید. ولی تغییر ابزار، روش و سازوکار اجرای برنامه های آموزش به سمت رویکرد یادگیری نیز بسیار حائز اهمیت است. بنابراین هیچ سازمان و دپارتمان آموزشی نمی تواند ادعا کند که با ابزارها، فرم ها، دستورالعمل ها و روش های اجرایی گذشته می تواند به سمت یادگیری و توسعه منابع انسانی گام بردارد.
یکی از الگوهای نوین یادگیری، مدل 10:20:70 است. مدل 70-20-10 رویکردی برای یادگیری و توسعه منابع انسانی، یک فرمول رایج در ارائه آموزش های حرفه ای است که برای توصیف منابع بهینه یادگیری استفاده می شود. مدل 10: 20: 70 به عنوان یک راهنمایی کلی برای سازمان هایی است که به منظور به حداکثر رساندن اثربخشی یادگیری و برنامه های توسعه کارکنان، از طریق توجه به سایر فعالیت ها و و ابزارهای یادگیری (به غیر از آموزشهای مستقیم)، در نظر گرفته می شود. این مدل همچنین به طور گسترده ای توسط سازمان های سراسر جهان مورد استفاده قرار می گیرد.
در این مدل بیان می شود که کارمندان؛
70 درصد از دانش خود را از تجارب مربوط به کار، from challenging assignments
20 درصد از تعامل با دیگران from developmental relationships
و تنها 10 درصد از برنامه های آموزشی رسمی، به دست می آورند. from coursework and training
مؤسسه ” رهبری خلاق” در دهه 1980 با بهره مندی از تجربیات مدیران موفق مدل 70-20-10 را خلق کردند. آن ها معتقدند که تجربه عملی 70 درصد برای کارکنان سودمند است؛ زیرا این کار آنها را قادر میسازد مهارت های مربوط به شغلی خود را کشف و تدوین کنند. آن ها در طول کار و تجربه می بایست تصمیم گیری کنند، چالش های شغلی را حل کنند و بتوانند با رؤسا و مدیران خود ارتباط اثربخش برقرار کنند. آنها همچنین در طول تجارب شغلی از اشتباهات خود یاد می گیرند و بازخورد فوری را در مورد عملکرد خود دریافت می کنند.
کارکنان 20 درصد از دیگران از طریق فعالیت های مختلف شامل یادگیری اجتماعی، مربیگری، منتورینگ (استاد-شاگردی)، یادگیری مشارکتی و سایر روش های تعامل با همکاران، یاد می گیرند. تشویق و بازخورد، منافع اصلی این رویکرد یادگیری با ارزش است.
این فرمول نشان می دهد که تنها 10 درصد پیشرفت حرفه ای به طور مطلوب از آموزش رسمی، آموزشهای سنتی و سایر برنامه های آموزشی بدست می آید.
توسعه توانمندی و عمیقتر شدن شناخت فرد در زمینه مدیریت استراتژیک و رهبری در مجموعه ما از طرق زیر انجام میشود
1- توانایی درک شرایط و روند تغییرات محیطی (Context) بههمراه کنجکاوی و میل توقفناپذیر به یادگیری محتوی جدید (Content)
شامل: داشتن رویکرد و تفکر استراتژیک در ابعاد جهانی، رهبری چشمانداز (Visionary Leadership) ، رهبری استراتژیک (Strategic Leadership) ، توانایی هدفگذاری (Setting Direction)
2- ایجاد روابط مناسب، اعتمادسازی، ایجاد ارزش مشترک
شامل: اصول و فنون مذاکره، مهارتهای ارتباطی، قدرت تصمیمسازی، مهارت ارائه (Presentation) ، توانایی مکالمه به یک زبان بینالمللی، مهارت ایجاد تعهد کاری (Gaining Commitment) ، توانایی کار تیمی، تیمسازی، توانایی مربیگری، رهبری انگیزشی و الهامبخش (Inspirational Leadership) ، مهارتهای انگیزشی، رهبری اخلاقی (Ethical Leadership)
3- تابآوری (Resilience) و کاردانی و ابتکار (Resourcefulness)
شامل: قدرت استنتاج و نتیجهگیری، قدرت پیشبینی و ایجاد آمادگی برای مقابله و دوام در شرایط سخت، مهارت دوراندیشی، مدیریت تغییر شامل پیشبینی کردن تغییرات و سبقت گرفتن از آنها (Change Management) ، قدرت انعطافپذیری، قدرت اجرای استراتژیها
4- تفکر سیستمی
توانایی ارزشآفرینی، رهبری انسجامبخش یا یکپارچهساز (Integrative Leadership)
5- مدیریت تعارض
همسوسازی (Creating Alignment) ، توانایی جمعبندی دیدگاههای مختلف، توانایی سادهسازی